Home » » FOTBAL: Metalosport și-a asigurat locul 10

FOTBAL: Metalosport și-a asigurat locul 10


În penultima etapă din Liga a III-a, Metalosport a stat, din cauza retragerii satelitului Oțelului, și a câștigat 3 puncte la fel ca celelalte echipe din seria a II-a care trebuiau să întâlnească echipa secundă a Oțelului în retur. 

Cu cele 3 puncte acumulate în etapa a XXV-a, penultima, metalurgiștii au revenit pe locul 10 în clasamentul seriei a II-a din Liga a III-a, poziție pe care nu o pot pierde indiferent de reultatele din ultima etapă. În 25 de jocuri gruparea gălățeană, nou promovată în Liga a III-a, a acumulat 24 de puncte din 6 victorii și 6 rezultate de egalitate. În ultima etapă a sezonului Metalosport va juca pe terenul unei alte nou promovate, Delta Dobrogea Tulcea, sâmbătă, 30 mai, de la ora 18.00. 

Altfel, profitând de pauza din Liga a III-a, Metalosport a jucat în finalul săptămânii trecute un meci de verificare în județ la Băleni, cu echipa locală Victoria, iar  metalurgiștii s-au impus 8-2.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger