Home » , » FOTBAL: Metalosport termină sezonul la Tulcea, Lieștiul la Roman

FOTBAL: Metalosport termină sezonul la Tulcea, Lieștiul la RomanMetalosport, gruparea gălățeană din Liga a III-a, va încheia sezonul de (re)debut în ligile naționale din România cu o deplasare la Tulcea. În etapa a XXVI-a din seria a II-a, Liga a III-a, Metalosport va juca pe terenul unei alte echipe aflate la primul sezon în Liga a III-a, Delta Dobrogea Tulcea. Fiind ultima etapă a sezonului toate meciurile se vor juca de la aceeași oră, în aceeași zi, vineri, 29 mai, de la ora 18.00.

Înaintea ultimei etape Metalosport este pe locul 10, cu 24 de puncte din 25 de jocuri, 6 victorii, 6 remize, 13 înfrângeri, golaveraj 30-45. Echipa din Tulcea este pe locul 3 cu 49 de puncte. Jocul de la Tulcea va fi arbitrat de Mihai Gică din Focșani, iar cei doi asitenți vor fi: George Bogdan Duță și Alexandra Theodora Apostu, ambii din Bacău.

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Sporting Liești, echipă ce activează în seria I, va juca în ultima etapă vineri, 29 mai, de la ora 18.00, pe terenul celor de la Petrotub Roman. La fel ca Metalosport și Sporting Liești are locul 10 asigurat indiferent de rezultatele din ultima etapă.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger