Home » » FOTBAL: Metalosport-Viitorul Domnești, ultimul meci de acasă al ”metalurgiștilor”

FOTBAL: Metalosport-Viitorul Domnești, ultimul meci de acasă al ”metalurgiștilor”


Cu patru etape înainte de finalul sezonului din Liga a III-a, Metalosport va juca ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon. Sâmbătă, 9 mai, de la ora 18.00, pe stadionul „Ancora-Zoltan David”, Metalosport va juca cu Viitorul Domnești. Dueul dintre cele două echipe este foarte important în lupta pentru evitarea ultimelor locuri din serie. Înaintea jocului Metalosport este pe locul 12 cu 17 puncte, din 22 de jocuri, iar Viitorul Domnești este un loc mai jos, pe 13, penultimul-singurul care retrogradează, cu același număr de puncte, 17. 

La fel ca în precedentul joc de pe teren propiu, la pauza jocului cu Viitorul Domnești, 5 spectatori, aleși prin tragere la sorți, au sansa de a castiga o minge de fotbal.

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Sporting Liești va juca în aceeași zi, de la aceeași oră, pe ”Liești Arena” cu cei de la Bucovina Pojorâta. În clasamentul seriei I, Lieștiuol este pe locul zece cu 12 puncte, în timp ce Bucovina este pe locul 2. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger