Home » , , , » FOTBAL: Viorel Ion: ”Mă bucur că fac parte din cele 50 de legende ale Oţelului”

FOTBAL: Viorel Ion: ”Mă bucur că fac parte din cele 50 de legende ale Oţelului”La Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, legenda roă-alb-albastră, Viorel Ion, s-a declarat încântat că a fost inclus în cele 50 de legende ale clubului Oțelul. În aceeași emisiune, ”Vioară” a spus că dacă în conducerea echipei s-ar fi aflat mai mulți jucători din generația s-a altfel ar fi stat lucrurile: ”Mă bucur că fac parte din cele 50 de legende ale Oţelului. Mi-aş fi dorit ca oamenii din generaţia mea să fi rămas în cadrul clubului. Altfel ar fi stat datele problemei! Până nu vine cineva cu inima şi să pună ceva suflet, e greu să faci cu mercenari ceva. Asta e realitatea, din cauza asta s-a ajuns unde s-a ajuns cu echipa. Oţelul Galaţi este un brand în fotbalul românesc. A luat un titlu în 2011, fără falsă modestie, putea să mai ia un campionat când mă aflam şi eu pe teren, atunci aveam o echipă foarte bună. Am condus un tur de campionat, am fost pe primul loc”.

Altfel, legenda lui Viorel Ion cât și a celorlalte 49 de jucători legendari ai Oțelullui pot fi găsite în careta „50 de ani, 50 de legende”. Cei care, încă, nu au achiziționat volumul de colecție o pot face de aici.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger