Home » , » FOTBAL: Viorel Ion: ”Oțelul trebuie să fie al Galațiului”

FOTBAL: Viorel Ion: ”Oțelul trebuie să fie al Galațiului”La Divizia Locală de la Digi 24 Galați, legenda roș-alb-albastră, Viorel Ion, a spus că Oțelul nu trebuia vândut actualilor acționari. ”Nu știu cum a ajuns clubul la actualii acționari, s-a făcut o greșeală fatală când s-a dat clubul, Oțelul trebuie să fie al Galațiului. A ajuns pe mâna cui a ajuns, oameni care nu înțeleg acest fenomen. Noi din afară nu știm cum a luat clubul. Să dea banii înapoi, a băgat clubul în insolvență cu atâatea milioane de euro”.

În aceeași intervenție de la Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, Viorel Ion a rememorat vremurile în care era jucător al Oțelului. ”Aici s-a pus suflet, au murit oamnei. După un meci pierdut cu Victoria București a murit magazionerul echipei. Când se pierdea un meci era supărare mare. Acum nu mai există motivație, suporterii sunt din ce înce mai puțini. În vremea mea de la încălzire aveam 10.000 de oameni, când începea meciul stadionul era arhi plin, era liber doar un colt de stadion, pentru suporterii oaspeți.”
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger