Home » » FUTSAL: United 2 a câștigat titlul în ultima secundă!

FUTSAL: United 2 a câștigat titlul în ultima secundă!

În chiar primul an de existență, echipa satelit a clubului United, a câștigat titlul în liga secundă. În al doilea meci al finalei Ligii a II-a, United 2 a pierdut 3-6 jocul cu City us 2 Tîrgu Mureș și a devenit campioană grație golului în plus marcat în finală. 

Golul prin intermediul căruia United 2 a câștigat titlul a fost marcat, dramatic, în chiar ultima secundă de joc a meciului! La ultimul atac al jocului, City us 2 conducea cu 6-2, când toată lumea se pregătea de prelungiri, căpitanul Octavian Cireș aflat în afara careului a trimis spre poarta adversă, mingea a lovit bara transverală după care a intrat în poartă și a declanșat fiesta în Sala Sporturilor. 

Până la golul care să deicdă campioana al lui Cireș, cele două echipe se aflau la egalitate 8-8 la general. După victoria 6-2 a gălățenilor din primul meci, City us 2 conducea cu o secundă înainte de final cu același scor 6-2. Și distribuția golurilor pe reprize a fost aceeași ca în jocul de ieri, la pauză City us 2 a condus cu 5-2. Pentru United golul din prima repriză a fost marcat de Daniel Iorga din lovitură de pedepsă.

United 2: Bogdan Salichi, Ionuț Păduraru-portari, Octavian Cireș, Daniel Iorga, Andrei Apostol, Adrian Cojiță, Alexandru Paraschiva, Gabriel Berdilă, Robert Pricopie, Iulian Popa, Mihai Voinea.  Antrenori: David Asandei și Alexandru Tănăsilă. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger