Home » , » HANDBAL: Echipele CSU Danubius joacă în cuplaj la ”Polivalentă”

HANDBAL: Echipele CSU Danubius joacă în cuplaj la ”Polivalentă”


Cele două echipe de handbal de la CSU Danubius Galați vor juca miercuri, 6 mai, în cuplaj în Sala Sporturilor ”Dunărea”. Reuniunea handbalistică de la ”Polivalentă” va fi deschisă de la ora 15.00, de echipa de fete. Handbalistele de la CSU Danubius vor susține miercuri ultimul joc din actualul seazon cu HC Activ Plopeni. Înaintea ultimul joc al sezopnului CSU Danubius este pe locul patru cu 30 de puncte din 19 jocuri. 

După jocul fetelor, de la ora 17.00, echipa de băieți de la CSU Danubius va juca derby-ul etapei a XXVII-a din Divizia A, Seria A, cu CSM Ploiești. Cu trei etape înainte de finalul sezonului CSU Galați este pe locul trei în Seria A cu 57 de puncte din 27 de jocuri și se pregătește de barajul de promovare în Liga Națională. CSM Ploiești conduce în clasamentul seriei cu 63 de puncte din 22 de jocuri și este ca și promovată în prima ligă. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger