Home » » RUGBY: Înfrângere în ultimul minut pentru RCM Galați

RUGBY: Înfrângere în ultimul minut pentru RCM Galați


În ultima etapă din turul Diviziei Naționale de Seniori, RCM Galați a primit, pe teren propriu, replica celor de la CS Năvodari. Deși la pauză au condus cu 19-10, jocul a fost pierdut de gălățeni 19-20., oaspeții au marcat punctele victoriei în ultimul minut de joc. RCM Galați a marcat cele 19 puncte în prima repriză. Puntele gălățenilor au fost realizate de Boboc, Misin, Budaian, câte un eseu, Cosmiuc două transformări. Din jocul cu CS Năvodari, RCM Galați s-a ales cu un punct bonus ca urmare a înfrângerii la mai puțin de 7 puncte. 

La finalul turului ediției 2015 a Diviziei Naționale de Seniori, RCM Galați este pe locul 6 cu 15 puncte din 8 jocuri, 3 victorii, 5 înfrângeri, 133-174 esaveraj, 3 puncte bonus. Din tur RCM Galați mai are de disputat jocul cu CSA Steaua U 23, restant din etapa a IV-a. 

Chiar dacă turul s-a terminat rugbyul în DNS continuă. Echipele angrenate în eșalonul secund vor juca două etape din retur. RCM Galați va întâlni sâmbătă, 30 mai, de la ora 10.00, pe ”Municipal” Știința Petroșani. În a doua rundă din retur, RCM Galați va juca la CSU AV Arad, 6 iunie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger