Home » » RUGBY: RCM Galați-derby pentru ”careul de ași”

RUGBY: RCM Galați-derby pentru ”careul de ași”În etapa a VIII-a din Divizia Națională de Seniori, penultima din tur, RCM Galați se va deplasa la Iași pentru jocul cu cei de la Poli Agro Unirea Iași. Partida de pe stadionul ”Tepro” din Iași, va fi derby-ul penultimei etape din DNS, iar miza jocului este locul 4, ultimul în careul de ași al Diviziei Naționale de Seniori. 

Înaintea etapei RCM Galați este pe locul cinci cu 14 puncte din șase jocuri, trei victorii-trei înfrângeri, esaveraj 97 de puncte marcate-127 încasate, două puncte bonus. Echipa din Iași este pe locul patru cu 16 puncte din șase jocuri, cu același număr de victortii și înfrângeri, câte trei, diferența dintre cele două echipe se face din punctele bonus câștigate. În timp ce gălățeni au terminat două jocuri cu punct bonus, cei de la Iași au luat punctul bonus în patru din cele șase jocuri din acest sezon. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger