Home » » RUGBY: RCM Galați a pierdut jocul de pe terenul liderului

RUGBY: RCM Galați a pierdut jocul de pe terenul lideruluiÎn etapa a VI-a din Divizia Națională de Seniori, Rugby Club Municipal Galați a jucat pe terenul liderului neânvins al Diviziei, echipa U23 CSM București. Un lider ale cărui rezultate nu contează în ierarhia finală a ligii secunde. În aceste condiții gălățenii au abordat meciul cu jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon sau juniorii de perspectivă ai clubului. 

Jocul de pe stadionul ”Olimpia” din Capitală a fost pierdut de RCM Galați 12-46. Marcatorii gălățenilor din jocul cu echipa U 23 a bucureștenuilor au fost: Simion și Gutu, câte un eseu, Chiper o transformare. 

După jocurile din etapa a VI-a din DNS, RCM Galați este in zona locurilor 4-5 din Divizi Națională de Seniori cu  14 puncte din 54 jocuri, esaveraj 80-63. Etapa viitoare, sâmbătă, 7 mai, de la ora 13.00, RCM Galați va juca pe teren propriu cu RC Bârlad.     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger