Home » » RUGBY: RCM Galați a ratat accederea în ”careul de ași”

RUGBY: RCM Galați a ratat accederea în ”careul de ași”În etapa a VIII-a din Divizia Națională de Seniori, Rugby Club Municipal Galați a jucat la Iași derby-ul pentru ”careul de ași” la Iași, cu echipa locală Poli Agro. Chiar dacă înaintea etapei cele două echipe erau despărțite de două puncte, bouns ofenisv câștigate de ieșeni, în jocul de la Iași, Poli Agro s-a impus 27-17, după  e la pauză scorul a fost 15-3. 

Pentru RCM  Galați au punctat: Gabriel Partenie, lovitură de pedeapsă, Cristi Boboc, două eseuri și Ionuț Cosmiuc o transformare. 

După înfrângere de la Iași, RCM Galați este pe locul 5 în clasamentul la zi din Divizia Națională de Seniori cu 14 puncte din 7 jocuri, 3 victorii, 4 înfrângeri, eraveraj 114-154, 2 puncte bonus. Pentru RCM Galați urmează două jocuri consecutive pe teren propriu. Primul se va juca sâmbătă, 25 mai, de la ora 11.00, pe stadionul ”Municipal” cu CS Năvodari, în ultima etapă din tur, iar al doilea, sâmbătă, 30 mai, de la ora 10.00, tot pe ”Municipal” cu Știința Petroșani în prima etapă din retur.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger