Home » » RUGBY: RCM Galați termină turul pe ”Municipal” cu un nou derby

RUGBY: RCM Galați termină turul pe ”Municipal” cu un nou derbySeniorii de la Rugby Club Municipal Galați vor încheia prima parte a sezonului, turul, din Divizia Națională de Seniori cu un nou joc derby. Sâmbătă, 23 mai, de la ora 11.00, pe stadionul ”Municipal”, Gloria de lângă Autogară, gălățenii vor juca cu CS Năvodari. 

Înaintea ultimei etape din tur RCM Galați ocupă locul cinci în clasamentul la zi din DNS cu 14 puncte din 7 jocuri, 3 victorii-4 înfrângeri, 114 puncte marcate-154 încasate. Cu o etapă înainte de finalul turului CS Năvodari este pe locul 3 cu 30 de puncte din 8 jocuri. 

Chiar dacă este ultima etapă din tur echipele din Divizia Națională de seniori nu vor intra îân vacanță și vor mai susține jocurile din alte două etape. RCM Galați va juca sâmbătă, 30 mai, de la ora 10.00, pe ”Municipal” cu Știința Petroșani și sâmbătă, 6 iunie, de la ora 10.00, la CSU AV Arad. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger