Home » , » TENIS: Acțiune caritabilă la ”Viva Open”

TENIS: Acțiune caritabilă la ”Viva Open”

Sâmbătă, 16 mai 2015, ora 17:30, sunteţi invitați la evenimentul caritabil "Aerobic in Nature", susținut de Nicoleta Hodorogea, instructor aerobic-fitness, şi Florin Şipoş, manager "Club Tenis Viva", pentru a-l ajuta pe Marian Petria, paralimpicul care a dus orașul Galati in Cartea Recordurilor, sa aibă șansa de a participa la Grand Prix-ul de la Paris. 

Dorim ca acest eveniment sa aducă împreuna iubitorii de mișcare si destindere! Provocarea constă în menținerea efortului aerob, timp de 60 de minute, alături de Marian Petria! Stă in puterea noastră să îl ajutăm pe Marian! Taxa de participare la acest eveniment caritabil este de 20 lei. VIVA TENIS CLUB oferă participanților tricouri personalizate. Încasările vor fi donate in întregime pentru participarea lui Marian Petria la competiţia din Franţa.

Totodată, in aceeași zi, de la ora 15:00, avem plăcerea sa va invitam la finala masculină a turneului internaţional Futures F2 "VIVA OPEN", cu premii totale în valoare de 10.000 dolari.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger