Home » , » TENIS: Gabriela Talabă: ”Mă bucur că am venit să joc la Galați”

TENIS: Gabriela Talabă: ”Mă bucur că am venit să joc la Galați”


Sosită la turneul internațional futures de la Viva Tenis Club direct din America, după un drum de aproape 30 de ore, gălățeanca Gabriela Talabă, s-a declarat cu nu resimte oboseala asta datorită victoriilor obșinute la turneul de la turneul gălățean. ”Este puțin ciudat să joc după aproape 30 de ore de drum. Este o obnoseală pe care nu o simt datarită victoriilor. Mă bucur că am reușit să vin să joc la Galați și să câștig mai ale că am schimbat suprafeșele de joc. În America a fost o perioadă foarte bună de pregătire în care am făcut antrenamente dificle de tenis și pregătire fizică. La școală am început puțin cu gândul că nu o să știu ce o să fac, că este mai greu în altă limbă, apoi am început să mă obișnuiesc  și să îmi placă”. 

La primul turenu internațional futures, din seria celor trei, de la Galați, Gabriela Talabă s-a oprit în semifinale în cele două probe la care a participat, simplu și dublu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger