Home » » TENIS: Maxim Dubarenco: ”Vreau să fiu în finală la ”Trofeul Municipiului Galați”

TENIS: Maxim Dubarenco: ”Vreau să fiu în finală la ”Trofeul Municipiului Galați”

Principalul favorit al turneului internațional futures ”Trofeul Municipiului Galați”, Maxim Dubarenco, 360 mondial, a declarat că vrea să confirme statutul de favorit principal și să câștige competiția de la Baza Viva. ”Favoritul numărul 1 va confirma statul daca va câștiga turneul. Obiectivul tutror este să câștige turneul, eu mă concentrez, o iau pas cu pas, fiecare rundă este tratată separat, nu mă gândesc, dar vreau să fiu în finală”.   

Imediat ce se va încheia ediția curentă la Baza Viva va începe un nou turneu internațional futures ”Trofeul Municipiului Galați”, cu premii în valoare de 10.000 de dolari. La fel ca în ediția aflată în desfășurare principal favorit va fi  Maxim Dubarenco, însă de data asta fără a mai trece prin calificări. ”Voi participa și la următorul turneu, acolo sunt calificat pe tabloul principal, la actualul turneu amk jucat calificări pentru că am întârziat cu înscrierea”. 

Maxim Dubarenco va juca în primul meci al zilei de vineri de la ”Trofeul Municipăiului Galați”, de la ora 11.30, în penultmul act al competiției contra lui Dimitry Popko (Kazakhstan). 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger