Home » , , » BASCHET: Florin Nini: ”Acum 15 ani deschideam clubul Phoenix împreună cu Gelu Cazanoschi”

BASCHET: Florin Nini: ”Acum 15 ani deschideam clubul Phoenix împreună cu Gelu Cazanoschi”


Florin Nini, managerul clubului Phoenix, a vorbit la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, despre începuturile clubului Phoenix, club unic în România cu echipe la toate nivelurile competiționale. 

”Acum 15 ani deschideam clubul Phoenix împreună cu Gelu Cazanoschi și avem 2 copii. După 15 ani avem tot ce poate avea un club, toate nivelurile, de la copii, juniori și seniori. În urmă cu 15 ani am plecat de la CSU Galați, după ce am lăsat echipa în Liga Națională (Divizia A). Plecând de la CSU Galați de atunci nu a mai fost echipă în Liga Națională de Baschet în Galați, nu s-a mai dorit timp de 15 ani echipă în prima ligă. În anul 2000 am rămas în Liga Națională cu CSU Galați. Tot sezonul am stat în zona locurilor 11-12, în condiții financiare extrem de mici. La începutul sezonului s-a anunțat că vor retrograda 2 echipe, apoi nu știu din ce motive s-a anunțat că vor retrograda 4 echipe, după care am decis să plec să îmi deschid propriul club”, a spus la Lider Sportiv Florin Nini. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger