Home » , , » BASCHET: Florin Nini, despre evoluția României la EuroBasket Women 2015

BASCHET: Florin Nini, despre evoluția României la EuroBasket Women 2015Prezent în studioul Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, managerul clubului Phoenix, cât și antrenorul echipei naționale feminine, Florin Nini, a vorbit despre evoluția echipei naționale a României la Campionatul European de Baschet ”EuroBasket Women 2015”. 

”A fost un EuroBasket frumos care ne-a arătat ce înseamnă valoarea echipelor de top formate din jucătoare foarte valoroase și un management deosebit. România știm bine că în ultimii 10 ani nu a mai participat la EuroBasket. Sperăm ca la edițiile viitoare să avem capacitatea de a ne califica și să putem să fim una din echipele constant participante. Nu putem bifa o reușită din punct de vedere al rezultatelor, putem bifa o reușită după cum ne-am comportat, am avut evoluții foarte bune cu Ucraina și Franța, încurajatoare cu Cehia și Muntenegru. Au fost momente când am condus 3 sferturi Ucraina și Franța, au fost momente critice, trebuia să avem maturitate să controlăm jocul. S-a clacat pentru că din punct de vedere individual avem jucătoare care nu au participat la competiții de mare anvergură”, a spus Florin Nini. 

La EuroBasket Women 2015, competiție ce s-a disputat în România, la Timișoara și Oradea, și Ungaria, România s-a oprit în faza grupelor. De altfel, și cealaltă echipă gazdă a turneului, Ungaria s-a oprit în grupe.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger