Home » , , » BASCHET: Florin Nini: ”La băieți avem nevoie de un buget de minim 650.000 euro”

BASCHET: Florin Nini: ”La băieți avem nevoie de un buget de minim 650.000 euro”


Managerul clubului Phoenix, Florin Nini, a anunțat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, bugetul minim de care echipa masculină are nevoie în primul an de Liga Națională: ”La echipa de băieți, în funcție de bugetul pe care îl vom primit vom transfera și jucătorii. Trebuie să rămânem în prima ligă, va fi foarte greu,  nivelul la băieți este foarte ridicat. Ca buget avem nevoie de la 650.000 de euro în sus. E greu sub 650.000 de euro”.

Tot la Lider Sportiv, Florin Nini a vorbit și despre posibilitatea de a transfera la Phoenix jucători lansați la Phoenix care acum activează la echipe din Liga Națională: ”Totul depinde de partea financiară. Adrian Guțoaia are un salariu mare, îl știu dar nu are importnață să vorbim de sume, e greu să îl aduc pe Guțoaia și să-i dau salariul de la Tîrgu Jiu, sau Iulian Orbeanu, sunt jucători care s-au născut și s-au afirmat aici”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger