Home » , » FOTBAL: Avântul Valea Mărului a făcut eventul

FOTBAL: Avântul Valea Mărului a făcut eventulDupă ce au câștigat Liga a IV-a Galați și vor juca barajul de promovare în Liga a III-a, campionii de la Avântul Valea Mărului au câștigat și al doilea trofeu județean, Cupa României Geco. În finala disputată pe teren neutru, ”Liești Arena”, campionii au trecut cu 2-0, de Unirea Braniștea. Cele două goluri ale campionilor au fost marcate de Cristian Ionuț-Nuțu și Cosmin Gârleanu. 

Pentru campioni urmează cele două jocuri de la barajul pentru promovare în Liga a III-a cu campioana județului Buzău, Olimpia 2010 Râmncu Sărat. Turul este programat sâmbătă, 20 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul ”Olimpia” din Râmnicu Sărat, iar returul, peste o săptămână, sâmbătă, 27 iunie, de la ora 17.30, la Valea Mărului. Ca urmnare a câștigării fazei județene a Cupei, Avântul Valea Mărului va juca în primul tur național al Cupei României. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger