Home » , » FOTBAL: Avântul Valea Mărului și Unirea Braniștea se întâlnesc duminică în finala Cupei României Geco

FOTBAL: Avântul Valea Mărului și Unirea Braniștea se întâlnesc duminică în finala Cupei României Geco


După ce la mijlocul săptămânii au obținut calificarea în ultimul act al Cupei României Geco, Avântul Valea Mărului și Unirea Braniștea vor juca duminică, 14 iunie, finala competiției. de la ora 11.00, la Liești, pe ”Liești Arena”. 

Până la jocul din finală cele două adversare de duminică au jucat trei tururi după cum urmează. Campionii, Avântul Valea Mărului au trecut în optimi de Flacăra Pechea după victoria 4-2, al pauză 2-1, de la Pechea. În sferturi a eliminat vicecampioana, Fulgerul Sumlți, după victoria 2-1, la pauză 0-1, de pe teren propriu. După ”finala din sferturi” campionii au făcut scor, 6-0, în semfinale la Braniștea, pe terenul adversarei din finală, cu Gloria Ivești. Unirea Braniștea a debutat în actuala ediție a Cuperi României Geco cu o victorie 3-2, la pauză 1-1, la Piscu cu echipa de Liga a V-a, Siretul. Apoi, în sferturi au trecut de Juventus Toflea cu 1-0, iar calificarea în finală a fost obținută de echipa din Braniștea după victoria 8-7, după loviturile de departajare de la Băleni cu Viitorul Costache Negri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger