Home » , » FOTBAL: Dan Popescu: ”Am renunțat la 6 salarii (...) sper să fie înțelegători și să mă lase să plec”

FOTBAL: Dan Popescu: ”Am renunțat la 6 salarii (...) sper să fie înțelegători și să mă lase să plec”


La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Dan Popescu, fundașul sâtga de la Oțelul, și-a exprimat intenția de a pleca de la gruparea roș-alb-albastră. Însă, pentru a pleca de la Oțelul Dan Popescu trebuie să beneficieze de clemența oficialilor echipei gălățene, asta din cauza situației contractuale alambicate. 

”Am ceva discuții cu echipe din campionatul intern dar și din străinătate. La mine este o situație mai specială. Eu am fost puțin păcălit. Când a fost plecarea masivă de jucători de sezonul trecut am semnat un act adițional prin care am renunțat  la niște bani. Am rămas la club, am vrut să fie bine, să ajut clubul, am renunțat la 6 salarii, am plecat în cantonament cu echipa dar acea foaie nu a fost înregistrată la Ligă! Eu bun bazat că îmi expriă contractul acum am constat că mai am un an contract cu Oțelul. Sper ca oamenii să fie înțelegători și să mă lase să plec”, a spus Dan Popescu în ediția 60 de Lider Sportiv.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger