Home » , » FOTBAL: Dorin Butunoiu: ”Dacă vom juca în seria Moldova cu 2-3 acoperiri câștigăm campionatul la pas”

FOTBAL: Dorin Butunoiu: ”Dacă vom juca în seria Moldova cu 2-3 acoperiri câștigăm campionatul la pas”


După ce a încheiat primul sezon de Liga a III-a pe locul 9, în seria a II-a, serie în care au evoluat echipele din zona de S-E, clubul gălățean Metalosport își propune o clasare mai sus în viitorul sezon sau chiar promovare în Liga a II-a, conform celor declarate de președintele clubului, Drorin Butunoiu la Lider Sporti, de la Pro FM Lider FM. ”La ora actuală, cu acest lot cu care am terminat campionatul și cu încă 3-4 jucători pe axul central, fundaș central, mijlocaș central și atacant, echipa se va bate la primul loc în Liga a III-a, dacă e să picăm cu echipele din zona Bucureștiului, unde se bagă bagă bani în fotbal.  Dacă vom juca cu echipele din zona Moldova, cu încă 2-3 acoperiri, echipa câștigă campionatul la pas”. 

În sezonul recent încheiat de Liga a III-a Metalosport a jucat în seria a II-a cu echipe ce provin din București sau zonele limitrofe. În schimb cealaltă echipă gălățeană, Sporting Liești a jucat în seria I, cu echipele din zona Moldovei. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger