Home » , , » FOTBAL: Dorin Butunoiu: ”Primarul din Valea Mărului este un exemplu de implicare a autorităților în fotbal”

FOTBAL: Dorin Butunoiu: ”Primarul din Valea Mărului este un exemplu de implicare a autorităților în fotbal”

La Divizia Locală de la Digi 24 Galați, președintele clubului Metalosport, Dorin Butunoiu, a ținut să remarce modul în care primarul din Valea Mărului, Virgil Doca, susține echipa locală de fotbal Avântul Valea Mărului, grupare care va juca sâmbătă returul barajului de promovare în Liga a III-a.  

”Vreau să dau un exemplu de implicare a autorităților locale în fotbal. Spre exemplu, primarul din Valea Mărului, Virgil Doca, a mers cu echipa la Râmnicu Sărat, la barajul de promovare în Liga a III-a, s-a impilcat foarte mult în sprijinirea echipei. Acest om și-a luat angajamentul față de cetățenii din Valea Mărului că va aduce Liga a III-a la Valea Mărului, și pe această cale îi doresc succes. Dacă am avea oameni ca el care să se implice, am reveni acolo unde îi șase bine Galațiului”. 

Altfel, Avântul Valea Mărului va juca returul barajului de promovare în Liga a III-a, sâmbătă, 27 iunie, de la ora 17.30, pe teren propriu cu Olimpia 2010 Rîmnicu Sărat. În tur cele două echipe au terminat la egalitate 1-1. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger