Home » , » FOTBAL: Ilie Hagioglu: ”Mai repede văd un nou club Oțelul”

FOTBAL: Ilie Hagioglu: ”Mai repede văd un nou club Oțelul”


Fost director adjunct al Oțelului, Ilie Hagioglu, a anunțat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, soluția de continuare a Oțelului: ”După mine văd o cale de ieșire. Mai repede văd un nou club Oțelul, să o luăm de la capăt, din Liga a III-a, apoi în Liga a II-a și Liga I. E dureros când știi ce palmares are Oțelul și riscă să dispară. Până la urmă acel palmares va fi luat de o echipă din Galați, va fi luat înapoi de un nou club Oțelul. Oamenii vor veni alături de echipă cu ajutorul organelor locale”.

În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, Ilie Hagioglu a expus și motivele pentru care autoritățile locale nu ajută actualul club Oțelul: ”Sunt unii care înjură autoritățile locale că nu sprijină echipa dar nu au cum. Conform legislației societățile pe acțiuni nu pot fi ajutate. Apoi Oțelul nu mai este din Galați, autoritățile locale nu pot ajuta decât echipele din Galați. Ei au fost sub directa juridicție a Bucureștiului nu a Galațiului”.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger