Home » , » FOTBAL: În Cupa României Geco se joacă semifinalele

FOTBAL: În Cupa României Geco se joacă semifinalele


La mijlocul săptămânii, miercuri, 10 iunie, AJF Galați organizează o nouă etapă, semifinalele, în Cupa României Geco. În semifinale se vor întâlni cele 4 echipe învingătoare din sferturi, iar jocurile se vor disdputa pe teren neutru. De la ora 17.30, la Băleni, Unirea Braniștea va juca cu Viitorul Costache Negri, iar de la ora 18.00, pe terenul din Braniștea, Gloria Ivești va juca cu Avântul Valea Mărului.  

Campionii de la Avântul Valea Mărului au obținut calificarea în semifinale după ce au trecut în sferturi de Fulgerul Smulți după 2-1 la Valea Mărului, Unirea Braniștea a eliminat în sferturi Juventus Toflea după victoria 1-0 de la Toflea, Viitorul Costache Negri a trecut cu 5-2 de Quantum Club Galați în sferturi iar Gloria Ivești a obținut drpetul de a juca în semifinale după vioctoria 3-0 cu Luceafărul Petrolul Schela.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger