Home » » FOTBAL: Înfrângere drastică pentru Avântul Valea Mărului la baraj

FOTBAL: Înfrângere drastică pentru Avântul Valea Mărului la baraj


Chiar dacă a plecat cu prima șansă în returul barajului de promovare în Liga a III-a, cu Olimpia Râmnicu Sărat, după remiza 1-1 din deplasare, campioana județului, Avântul Valea Mărului a pierdut promovarea în Liga a III-a. Disputat pe teren propriu, în fața a peste 800 de spectatori, returul barajului de promovare în Liga a III-a, a fost pierdut de gălățeni la un scor greu de anticipat chiar și de cei mai înfocați suporteri oaspeți, 0-6! 

La pauză scorul a fost 0-3. Oaspeții au descis scorul rapid în minutul 4, din lovitură de la 11 metri. În minutul 28, au majorat diferența din lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, iar în finalul primei părți au stabilit scorul pauzei 0-3. În partea a doua cei de la Olimpia Râmnicu Sărat au mai marcat de trei ori. Dubla manșă Avântul Valea Mărului-Olimpia 2010 Râmnicu Sărat s-a încheiat cu scorul genreal 1-7 și cu promovarea buzoienilor în Liga a III-a. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger