Home » , » FOTBAL: Juniorii A1 de la Avântul Vânători s-au oprit în faza zonală

FOTBAL: Juniorii A1 de la Avântul Vânători s-au oprit în faza zonală


La finele săptămânii trecute, la Tărlungeni, județul Brașov, campioana din Liga a IV-a juniori Galați, Avântul Vânători, a jucat meciurile de la etapa zonală din Campionatul Juniorilor A1. Cele două jocuri de la ”zonă” au fost pierdute de gălățeni iar aceștia s-au oprit în faza zonală. În meciul de debut al turneului de la Tărlungeni, gălățenii au jucat cu Jiul Petroșani, iar jocul a fost pierdut de gălățeni 0-1. Al doilea meci al turneului, a fost jucat de Avântul Vânători cu campioana din Liga a IV-a  juniori Brașov, Inter Cristian. La fel ca în primul joc gălățenii au pierdut 0-4 . 

După ce au eliminat, în dublă manșă, în etapa interjudețeană campioana din Liga a IV-a Vrancea, Euromania Dumbrăveni cu 5-4 la general, 5-1 la Vânători și 0-3 în Vrancea, Avântul Vânători s-a oprit în faza zonală.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger