Home » , » FOTBAL: Juniorii de la Avântul Vânători au obținut calificarea la turneul zonal

FOTBAL: Juniorii de la Avântul Vânători au obținut calificarea la turneul zonal


Campioana juniorilor din Liga a IV-a, Avântul Vânători, a susținut zilele jocurile din etapa interjudețeană a Campioantului Juniorilor A1. Gălățenii au întâlnit în dublă manșă campioana din Vrancea, Euromania Dumbrăveni. După ce s-au impus în tur, la Vânători, cu 5-1, gălățenii au pierdut returul din Vrancea 0-3. 

La turneul zonal Avântul Vânători va juca îm grupa 1 alături de Viitorul Însurăței, Brăila, și Inter Cruistian, Brașov. Meciurile se vor disputa la Tărlingeni, județul Brașov. Din grupa ce se va disputa la Tărlungeni mai fac parte: Jiul Petroșani, Hunedoara, AFC Odorheiu Secuiesc, Harghita și ACS Măgurele, Ilfov. 

Avântul Vânători va debuta la turneul zonal vineri, 19 iunie, de la ora 17.00, în jocul cu cei de la Viitorul Însurăței. După o zi de pauză, luni, 21 iunie, de la ora 17.00, Avântul Vânători va juca cu Inter Cristian. Echipa de pe primul loc din grupa în care va evolua Avântul Vânători va juca finala fazei zonale cu cealaltă echipă de pe primul loc din grupa de la Tărlungeni, iar învingătoarea din finală se va califica la etapa finală a Campionatului Juniorilor A1.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger