Home » , , » FOTBAL: Juniorii gălățeni premiați la Gala Fotbalului Juvenil

FOTBAL: Juniorii gălățeni premiați la Gala Fotbalului Juvenil


Fundaţia „Aproape de Oameni" a organizat în finalul săptămâmnii trecute la Sala Sporturilor Dunărea prima ediţie a Galei Fotbalului Juvenil Gălăţean. La gala de la ”Polivalentă” au fost premiați 115 copii de la 5 cluburi gălățene: Oțelul, Dunărea, Metalosport, Liceul cu Program Sportiv și Junior. Despre evenimentul dedicat juniorilor gălățeni a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Gabi Chifu, unul dintre organizatorii galei. 

”Toate cele 5 cluburi gălățene au fost premiate, în total 115 copii, vârfurile generațiilor. La această ediție li s-au acordat doar diplome, Fundaţia „Aproape de Oameni" nu a putut mai mult. În cadrul galei s-au jucat și două meciuri demonstrative, în primul selecționata 1999-2000 a Galațiului a întâlnit o echipă de la CF Brăila, pregătită de Puiu Antohi, iar în al doilea s-au format două selecționate ale Galațiului, jucători de la Oțelul, Dunărea și LPS, au jucat între ei.  La manifestație au participat aproape 1000 de spectatori, sperăm ca de la anul să fie și mai mulți. La anul poate reușim să aducem echipa națională U 15, pregătită de gălățeanul Gabriel Manolache, pentru un meci demonstrativ poate cu echipa similară a Republicii Moldova”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger