Home » , » FOTBAL: Oțelul se reunește în prima săptămână din iulie

FOTBAL: Oțelul se reunește în prima săptămână din iulie


Într-o intervenție telefonică la Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, managerul sportiv al Oțelului, Ovidu Burcă a anunțat că reunirea lotului este programată pentru prima săptămână a lunii iulie: ”Echipa se va reuni în prima săptămână a lunii iulie. Mai avem de lucrat la unele detalii. Împreună cu Florin Marin lucrăm la lotul de jucători și perioada de pregătire, unde o să o facem”. 

În aceeași intervenție de la Divizia Locală, Ovidiu Burcă, a declarat că până la reunirea din luna iulie, în finalul lunii iunie, administratorul speial Vlad Răpișcă se va întâlni cu Dan Adamescu: ”Banii sunt foarte importanți, important este să valorificăm o parte din jucători să se asigurăm bugetul pentru prima parte a sezonului. Pe 22 iunie, Vlad Răpișcă se va întâlni cu domnul Adamescu. În urma întâlnirii sper să se decidă ca domnul Adamescu să rămână alături de noi. În Liga a II-a nu mai avem banii din drepturile tv, va fi greu să ne asigurăm bugetul pentru întreg sezonul”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger