Home » , » FOTBAL: Paul Voicu: ”Ne dorim un parteneriat cu o echipă de prestigiu”

FOTBAL: Paul Voicu: ”Ne dorim un parteneriat cu o echipă de prestigiu”


Înființat de mai puțin de oo lună, clubul gălățean juvenil, FC Șomii Dunăreni, este în continuă expansiune. Astfel, conducătorii clubului au anunțat că sunt aproape de un parteneriat cu o echipă prestigioasă din străinătate.  ”Pregătim o surpriză, am intrat în contact cu unele echipe, ne dorim un parteneriat cu o echipă de prestiugiu, din afară sau din România, pentru schimb de experineță. Ei or să aibă o arie de selecție mai mare, iar noi să le arătăm copiilor nivelul”, a spus Paul Voicu, membru fondator al ”șoimilor” la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM. 

Mai multe detalii despre Șoimii Dunăreni se pot obține de pe pagina de facebook a clubului aici  sau la baza de pregătire a șoimilor, la Școala Generală nr 22 ”Dimitrie Cantemir”, strada Zidarilor, numărul 5, în Mirco 19, la capătul troleibuzului.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger