Home » , » FUTSAL: Toader Ștefu: ”Consiliul Județului nu poate ajuta finaciar cluburile”

FUTSAL: Toader Ștefu: ”Consiliul Județului nu poate ajuta finaciar cluburile”


Recent Consiliul Local Galați a anunțat sumele cu care vor fi finanțate cluburile sportive din Galați. Ca urmare a scăderii sumelor cu care vor fi finațate stucturile sportive, conducătorii s-au orientat către Consilul Județului Galați, însă, cei de la județ nu au putut ajuta echipele conform spuselor președintelui clubului United, Toader Ștefu, la Divizia Locală de la Digi 24 Galați.

”Primăria ne-a oferit cât a putut. Ei ne-au susținut în fiecare an. Și noi speram la mai mult. Noi împreună cu celelalte cluburi am făcut o adresă la Consiliul Județului să ne ofere finațare. Cei de acolo au răspuns că nu a fost prins în buget și nu pot oferi nimic. Pe noi ne-au mai salvat câțiva sponsori, oameni care ne-au ajutat mereu, cred că o să mai găsesc sponsori și pentru un obiectiv măreț”, a spus Toader Ștefu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger