Home » » HANDBAL: CSU Galați întâlnește Steaua la baraj

HANDBAL: CSU Galați întâlnește Steaua la barajFR Handbal a stabilit programul de disputare a jocurilor de la barajul de promovare/menținere în Liga Națională. Turneul se va disputa între 5 și 7 iunie, la București, în Sala Lucian Grigorescu, iar la start se vor alinia echipele: CSU Galați, CSM Focșani, CSM Satu Mare, ”U” Cluj-Napoca, din Divizia A, Steaua București și Pandurii Târgu Jiu din Liga Națională.

CSU Galați a fost repartizată în Grupa I la baraj alături de ”U” Cluj-Napoca, echipa din Divizia A și Steaua București, echipa din Liga Națională. ”Studenții” vor juca barajul după programul: vineri, 5 iunie, ora 11.00, CSU Galați-”U” Cluj-Napoca, sâmbătă, 6 iunie, ora 11.00, Steaua București-CSU Galați. Duminică gălățenii au zi de pauză. La finalul meciurilor din grupe primele clasate vor obține dreptul de a juca în Liga Națională din sezonul viitor.  Luni cu începere de la ora 10.00, se vor disputa alte două jocuri iar echipa căștigătoare va putea juca în Liga Națională dacă una din echipele din primul eșalon se vor retrage. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger