Home » , » MINIFOTBAL: Ajax s-a oprit în sferturi la turneul final al Cupei, Frontiera în grupe

MINIFOTBAL: Ajax s-a oprit în sferturi la turneul final al Cupei, Frontiera în grupe


La Piatra Neamț s-au disputat în aceste zile meciurile de la turneul final al Cupei României, ediția 2015. Galațiul a fost reprezentat de două echipe, Ajax-deținătoarea Cupei pe plan local și Frontiera-finalista Cupei, echipă aflată în premieră la un turneu final. 

Frontiera a fost repartizată în grupa I la competiția de la Piatra Neamț și a încheiat grupa pe locul 3. rezultatele înregistrate au fost: 2-3 cu Euro GSM Cluj, 4-5 după loviturile de departajare cu FC Premiere Arad, la finalul timpului regulamentar scorul era 2-2, și 3-0, la masa verde, cu Mega Unicat Pan Piatra Neamț. frontiera a încheiat grupa pe locul 3 cu 4 puncte, o victorie, o remiză, o înfrângere, golaveraj 7-5. 

Cealaltă echipă gălățeană din turneu Ajax, a încheiat competiția de la Paitra Neamț în sferturi. Deținătoarea fazei locale a Cupei a câștigat grupa în care a evoluat, grupa I, cu două victorii și o înfrângere. Chiar în meciul de debut al grupei Ajax a pierdut 4-5 cu Maracana Bield Timișoara. Apoi au venit victoriile 3-0 cu Cosntanța 2 și 7-6 cu Fenix Juventus Slobozia. În 16-imi Ajax a trecut de Euro GSM Cluj cu 2-0 și au obținut calificarea în optimi, unde au trecut de Cariocas Sibiu cu 3-1.  În sferturi, top 8, Ajax a jucat cu câștigătoarea ultimelor două ediții ale Cupei, Consiliul Județean Buzaău. Deținătoarea trofeului s-a impus cu 8-3, într-un meci disputat la Roman, iar Ajax a încheiat Cupa în primele 8 echipe.   

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger