Home » , , » MINIFOTBAL: Bronx, la un pas de calificare la turneul final al Campionatului Național

MINIFOTBAL: Bronx, la un pas de calificare la turneul final al Campionatului Național


Vineri și sâmbătă, la Iași, s-au disputat meciurile din grupele turneului regional al Campionatului Național de Minifotbal. Galațiul s-a prezentat la competiția de la Iași cu două echipe, Bronx-campioana și Arena Barieră-vicecampioana. 

Campioana, Bronx, a  jucat în grupa A la competiția de la Iași și a obținut calificarea în sferturi. În grupe campionii au înregiastrat rezultatele: 6-0 cu Volta Piatra Neamț, 7-0 cu Prim Invest Pașcani și 2-0, după loviturile de departajare, cu Oz Er Golden Bacău. În sferturi Bronx va juca cu Coriolan Bacău. Meciul este programat să se dispute sâmbătă, 20 iunie, de la ora 20.00. Dacă vor câștiga jocul cu băcăuanii, campionii vor obține automat calificarea la turneul final al Campionatului Național de la Arad. 

Cealaltă echipă gălățeană, Arena Barieră, a jucat în grupa B, și s-a oprit în faza grupelor după ce a pierdut 1-2 cu Modocor Piatra Neamț, 1-3, după loviturile de departajare, cu Coriolan Bacău și victoria 5-4, după loviturile de departajare, cu Adistal Suceava.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger