Home » , » MINIFOTBAL: Bronx a ratat calificarea la turneul final după penalty-uri

MINIFOTBAL: Bronx a ratat calificarea la turneul final după penalty-uri


Chiar dacă a câștigat grupa din care au făcut parte la Turneul Regional N-E de la Iași, câștigătoarea campionatului de minifotbal Galați, Bronx, s-a oprit în sferutri și a ratat calificarea la turneul final. 

Bronx a început turneul în forță cu două victorii fără gol primit, 6-0 cu Volta Piatra Neamț și 7-0 cu Prim Invest Pașcani. Apoi în meciul decisiv pentru câștigarea grupei Bronx a învins cu 2-0, după executarea loviturilor de la 7 mertri Oz Er Golden Bacău, după ce la finalul timpului regulamentar scorul era egal 2-2. 

În sferturi gălățenii au dat peste cealaltă echipă băcăuană din turneu Coriloan Bacău. La fel ca jocul cu cei de la Oz Er Golden, câștigătoarea s-a decis după executarea loviturilor de la 7 metri. La finalul timpului regulamentar scorul a fost 1-1, iar după loviturile de departajare băcăuanii s-au impus cu 3-2. Calificarea în semifinalele turneului regional N-E era echivalentă cu calificarea la turneul final al Campionatului Național de minifotbal de la Arad.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger