Home » » RUGBY: Ionuț Bodea, arbitru în finala World Rugby Nations Cup

RUGBY: Ionuț Bodea, arbitru în finala World Rugby Nations CupZilele trecute la București, stadionul ”Arcul de Triumf” s-a disputat o nouă ediție a World Nations Cup”, numele actual al IRB Nations Cup. Competiția din Capitală a fost câștigată de naționala României, după ce în finală stejarii au învins selectionata Argentina Jaguars cu scorul 23-0 (7-0). 

Finala World Nations Cup a fost condusă de o brigadă de arbitri formată din Luke Pearce (Anglia), arbitru de centru, Vlad Iordăchescu și gălățeanul Ionuț Bodea, judecători de margine. 

Pentru arbitrul gălățean finala World Nations Cup nu este prima competiție internațională la care a oficiat în acest an. În prima parte a anului a fost delegat la meciuri de la Campionatul European Under 18 ani Divizia elită, grupele A și B, iar în luna mai a acestui an a fost arbitru de margine în finala World Rugby U20 Trophy, din Portugalia. Tot în acest an, în luna februarie, Ionuț Bodea a fost la margine la meciul din Cupa Europeană a Națiunilor, Georgia-Portugalia.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger