Home » » RUGBY: RCM Galați a câștigat cu punct bonus la Arad

RUGBY: RCM Galați a câștigat cu punct bonus la AradRugby Club Municipal Galați a încheiat prima parte a sezonului din Divizia Națională de Seniori cu o victorie cu punct bonus. Într-un joc contând pentru etapa a XI-a din DNS, RCM Galați a învins 30-16, la Arad echipa locală CSU Aurel Vlaicu. Pe lângă cele 4 puncte aferente victoriei gălățenii au caștigat și punctul bonus ofensiv ca urmare a celor patru eseuri marcate. Pentru RCM Galați au marcat: Ionuț Cosmiuc, Constantin Badea, George Rusu și Cristi Boboc câte o încercare, două transformări și două lovituri de pedeapsă Ionuț Cosmiuc. De altfel, 15 din cele 30 de puncte ale gălățenilor au fost marcate de Ionuț Cosmiuc.

După XI etape din Divizia Națională de Seniori, RCM Galați este pe locul 6 cu 20 de puncte din 9 jocuri, 4 victorii, 5 înfrângeri, esaveraj 163-190, 4 puncte bonus. Pentru echipele din DNS urmează vacanța de vară. RCM Galklați va juca primul meci după vacanță sâmbătă, 18 iulie, de la ora 10.00, pe ”Municipal” cu Știința Petroșani, joc restant din etapa a X-a.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger