Home » » RUGBY: RCM Galați a încheiat pe podium a doua etapă din DNS rugby în 7

RUGBY: RCM Galați a încheiat pe podium a doua etapă din DNS rugby în 7Seniorii de la RCM Galați au susținut sâmbăta trecută, la Buzău, jocurile din etapa secundă din Divizia Națională de Seniori, rugby în 7. Turneul de la Buzău a fost început de echipa gălățeană, câștigătoarea precedentei runde de la ”Municipal”, cu o înfrângere 0-40 cu echipa U23 a liderului din DNS rugby în XV, CSM București. Apoi în al doilea meci din grupă gălățenii au trecut de gazdele de la RC Stejarul Buzău cu 33-14.

Pe locul doi la finalul meciurilor din grupe, RCM Galați a jucat finala mică cu cealaltă echipă de pe locul doi din grupă, Poli Iași, în reeditarea finalei mari din turneul de la Galați. La fel ca la primul turneu, cel de la Galați, RCM Galați s-a impus în fața ieșenilor  cu 26-12 și au încheiat al doilea turneu de rugby în 7 din Divizia Națională de Seniori pe locul trei, după ce au câștigat precedentul turneu.

După două etape din Divizia Națională de Seniori, rugby în 7, RCM Galați este pe locul 2 în clasamentul general cu 31 de puncte. Prima poziție este ocupată de CSM București cu 33 de puncte, iar podiumul este încheiat de RC Bârlad cu 27 de puncte.

Conform programării inițiale următoarea etapă din Divizia Națională de Seniori, rugby în 7, se va disputa sâmbătă, 27 iunie, la Năvodari.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger