Home » » RUGBY: RCM Galați joacă la Năvodari în DNS rugby 7

RUGBY: RCM Galați joacă la Năvodari în DNS rugby 7În Divizia Națională de Seniori, rugby în 7, se va disputa sâmbătă, 26 iunie, la Năvodari, pe stadionul ”Flacăra”, etapa a III-a. La fel ca în precedentele două etape cele 6 echipe participante vor fi împărțite în două grupe. RCM Galați va juca în grupa  B iar adversarele gălățenilor vor fi: Poli Iași și CS Năvodari. În grupa A vor juca: CSM U 23 București, RC Bârlad și Stejarul Buzău. Gălățenii vor juca primul meci de la ora 11.00 cu Poli Iași, iar de la ora 11.40 vor întâlni gazdele competiției CS Năvodari.

La finalul meciurilor din grupe, echipele clasate pe primul loc vor juca în finală, echipele de pe loculrile 2 vor juca pentru locurile 3-4 iar cele de pe locurile 3 vor juca pentru locurile 5-6 în clasamentul final al etapei.

După primele două etape, în care RCM Galați a câștigat prima etapă iar a doua a fost terminată pe locul 3, gălățenii sunt pe locul 2, în clasamentul general, cu 31 de puncte.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger