Home » » RUGBY: RCM Galați a jucat finala mică la Năvodari

RUGBY: RCM Galați a jucat finala mică la Năvodari


Echipele din Divizia Națională de Seniori, rugby în 7, au susținut sâmbătă la Năvodari meciurile din turneul al treilea, ultimul înaintea vacanței de vară. La competiția de la Novodari s-au prezentat cinci din cele șase echipe înscrise în competiție, Poli Iași colega de grupă a gălățenilor la acest turneu, nu s-a prezentat. 

În grupă RCM Galați a jucat un singur meci cu gazdele de la CS Năvodari, pierdut 17-21. Cum cei de la Poli Iași nu s-au prezentat la turneu, RCM Galați a încheiat grupa pe locul 2 și a jucat finala mică a turneului cu cealaltă echipă de pe locul secund RC Bârlad. Și în finala pentru locurile 3-4, RCM Galați a cedat de data acesta 12-38.

Marcatorii gălățenilor de la turneu au fost: Gabriel Partenie, George Rusu, Mihai Diacon. Lotul folosit de RCM Galați la Năvodari: Dănăilă, Partenie, Badea, Budajan, Cosmiuc, Diacon, Popa, Rusu, Maxim, Gutu, Cucu, Stanciu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger