Home » » RUGBY: Ultimul meci înaintea vacanței pentru RCM Galați

RUGBY: Ultimul meci înaintea vacanței pentru RCM Galați


Fără Gabriel Dănăilă și Cristi Boboc, plecați la Moscova împreună cu echipa națională de rugby în 7, RCM Galați va juca  sâmbătă, 6 iuinie, de la ora 10.00, ultimul meci din prima parte a sezonului din Divizia Națională de Seniori, la Arad. 

Ultimul joc de înaintea vacanței de vară, etapa a XI-a, a doua din retur, este abordat de RCM Galați de pe locul 6 în DNS cu 15 puncte, din 8 jocuri, 3 victorii, 5 înfrângeri, esaveraj 133-174, 3 puncte bonus. CSU Aurel Vlaicu este penultima în Divizia Națională de Seniori, locul 9, cu o singură victorie obținută în 10 jocuri, 34-24 pe teren propriu cu RC Stejarul Buzău. Jocul tur, disputat la Galați a fost câștigat de RCM Galați cu 14-0, după ce la pauză scorul a fost 14-10.    

Altfel, jocul din precedenta etapă, a X-a, cu Știința Petroșani a fost reprogramat pentru 18 iulie, de la ora 10.00, la Galați, pe stadionul ”Municipal”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger