Home » , , , » TENIS: Alexandra Cadanțu a câștigat Challenger-ul ”Comision Trade Open”

TENIS: Alexandra Cadanțu a câștigat Challenger-ul ”Comision Trade Open”Pe terenul principal de la Viva Tenis Club s-a disputat duminică dimineață finala celui mai important turneu de tenis din Galați, ”Comision Trade Open”, turneu Challenger dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari. 

În finală s-au întâlnit două jucătoare din România, Alexandra Cadanțu, locul 329 WTA, cap de serie numărul 10 la startul turneului, și Cristina Dinu, locul 397 WTA, cap de serie numărul 18 la începutul competiției.

După o finală ce a durat aproape trei ore, Alexandra Cadanțu s-a impus 6-4, 6-7, 6-3. Primul set al finalei a fost câștigat de Alexandra Cadanțu, 6-4, deși Cristina Dinu a condus în debutul setului cu 2-0. În setul secund Cristina Dinu a egalat situația la general, după ce s-a impus în tie-break 7-2. La fel ca în primul set Cristina Dinu a început mai bine și a condus cu 3-0. În setul trei, decisiv, cele două jucătoare s-au aflat la egalitate până la 3-3, după care Alexandra Cadanțu s-a desprins în câștigătoare 6-3. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger