Home » , , » BASCHET: Florin Nini: ”Am primit girul Consiliului Local să ne înscriem în campionat”

BASCHET: Florin Nini: ”Am primit girul Consiliului Local să ne înscriem în campionat”La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, managerul clubului Phoenix, Florin Nini, cel care se ocupă și de pregătirea echipei de băieți a clubului, a declarat că deocamdată autoritățile locale nu au anunțat suma cu care va fi finanța echipa de băieți în Liga Națională, dar că a primit asigurări ca echipa să se înscrie în campionat:
”Nici în acest momet autoritățile nu au putut să ne spună o sumă, dar am fost inclusiv la primar și ne-a asigurat că trebuie să ne înscriem cu echipele în Liga Națională. Galațiul trebuie să fie la înălțime. Am primit girul Consiliului Local și al primarului să ne înscriem în campionat și să facem echipă. Celelalte echipe nu s-au născut peste noapte, dacă noi revenim în prima ligă după 15 ani, celelalte echipe au cel puțin 15 ani în prima ligă. Dacă vom avea răbdare să construim, dacă vom avea rîbdare să facem ceva de durată partea financiară este oscilantă, important este să ai o bază, să construiești, un nivel de la care să nu cobori”, a spus Florin Nini.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger