Home » , » BASCHET: Phoenix U a început campania de transferuri în forță

BASCHET: Phoenix U a început campania de transferuri în forță

foto: arhivă

După ce a încheiat campania de transferuri la echipa feminină, managerul clubului Phoenix, Florin Nini, s-a pus pe achiziții și la echipa de băieți, nou promovată în Liga Națională. Astfel, clubul gălățean a realizat trei transferuri importante pentru primul sezon în LNBM. Milos Bojovic, Milos Pesic (ambii din Serbia) și Yaroslav Lemyk (Ucraina), sunt primele mutări ale echipei de băieți Phoenix  U pentru sezonul de debut în Liga Națională. 

Milos Bojovic, 34 de ani, 1, 98 m, joacă pe poziţia 2, are 58 de meciuri în LNBM iar în ultimele două sezoane a evoluat pentru CSU Atlassib Sibiu. În ultima ediţie de campionat, Bojovic a jucat în 23 de meciuri cu următoarele statistici: 20 puncte, 4,7 recuperări, 2,9 pase decisive şi 2,1 intercepţii.

Milos Pesic, 31 de ani, 2, 05 m, pe poziţia 4, a venit în România încă de acum nouă ani şi a evoluat în 250 de meciuri din campionatul nostru. În sezonul 2014-2015, Milos a îmbrăcat tricoul formaţiei BC Timişoara, cu care după o evoluţie excelentă a câştigat Cupa României. Pesic a fost prezent pe teren în 27 de meciuri în care a reuşit ca medii statistice: 9,7 puncte, 4 recuperări şi 2,3 pase decisive. Sârbul a mai trecut în carieră pe la Timişoara, Cluj, Oradea, Ungaria

Yaroslav Lemyk, 30 de ani, 2, 06 m, pivot. În ultimul sezon, Lemyk a jucat în Franţa la Charleville, în cele 25 de meciuri în care a fost prezent pe teren reuşind următoarele medii statistice: 12,6 puncte, 5 recuperări, 1,6 pase decisive. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger