Home » , » FOTBAL: ”Cei din Combinat l-au ales pe Adamescu”

FOTBAL: ”Cei din Combinat l-au ales pe Adamescu”
Fostul director adjunct al FC Oțelul, Ilie Hagioglu, a declarat la Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, că cei din Combinat l-au ales pe Dan Adamescu drept patron al clubului roș-alb-albastru: ”Multă lume l-a condamnat pe Marius Stan pentru cedarea echipei către Adamescu. Dar, în ultima declarație Bruno Ribo, (n.r. directorul Arcelor Mittal), a spus că ei l-au ales pe Adamescu. Astra Asigurări era una dintre cele mai puternice firme. Cei de la Combinat aveau contract cu Astra Asigurări”, a spus Ilie Hagioglu.

Tot la emisiunea de la Digi 24 Galați, Ilie Hagioglu a declarat că una dintre primele măsuri luate de oamneii lui Adamescu a fost schimbarea firmei de pază, cu un mai scumpă deținută de Adamescu: ”Prima dată când au venit la echipă au dat afară firma de pază și au înlocuit-o cu agenți mai scumpi, de ai lui Adamescu. Acum sunt înscriți la masa credală. De altfel, cele mai mari datorii sunt la ANAF și la firmele lui Adamescu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger