Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Actualul lot este foarte tânăr și foarte talentat”

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Actualul lot este foarte tânăr și foarte talentat”


Cristi Munteanu, team manger-ul de la Oțelul, a dclrat la Lider Sportiv, de la radio Pro FM Lider FM, că actualul lot la Oțelului este tânăr și talentat și că mai are nevoie de 7-8 jucători cu experiență. 

”Este adevărat s-a întârziat reunirea echipei, până la urmă am reușit împreună cu Florin Marin să concretizăm o dată și să aducem jucătorii împrumutați la alte echipe. Am promovat cei mai valoroși juniori de la Centru de Copii și Juniori, urmând ca în zilele următoare Florin Marin să aleagă. În funcție de necesități și de calitați vor fi opriți la echipă. Acest lot este foarte tânăr și foarte talentat. Este greu să duci lupta în Liga a II-a cu ei, ne mai trebuie 7-8 jucători cu experiență pentru a-i ajuta pe cei tineri”, a declarat Cristi Munteanu. 

Lotul prezent la reunirea Oțelului a fost: Ștefan Bordeianu, Daniel Vicol (portari), Rareș Oprea, Ruben Codreanu, Marius Manea, Costin Serea, Ionuț Codreanu, Alexandru Istrate, Ionuț Chiriac, Cosmin Petică, Alexandru Perju, Mădălin Blănaru, Ciprian Voicu, Antonio Sefer, Lucian Murgoci, Andrei Marus, Robert Tătar, Mihai Adăscăliței, Daniel Dajbog, Cosmin Stoian, Eduard Dumitru, Iulian Negoescu, George Bârlădeanu, Ionuț Constantinescu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger