Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Oțelul trebuie să rămână în Galați, să joace în Galați, pentru că este al gălățenilor”

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Oțelul trebuie să rămână în Galați, să joace în Galați, pentru că este al gălățenilor”Posibila disputare a jocurilor de pe teren propriu pe stadionul ”Dunărea” a fost comentată la Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, de managerul sportiv al echipei Cristi Munteanu: ”Clubul a trimis solicitare cătere Primărie să jucăm meciurile de acasă pe stadionul ”Dunărea”, cu toate că acolo gazonul este foarte prost. Sunt convins că vom avea parte de stadionul ”Dunărea”, dar aici intervin antrenorul și jucătorii, care spun că nu pot să paseze, nu pot să joace. Vom face tot ce ține de noi pentru ca Oțelul să rămână în Galați, să joace la Galați, pentru că este al gălățenilor”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger