Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Se lucrează să vină Oțelul înapoi”

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Se lucrează să vină Oțelul înapoi”


Cristi Munteanu, team-manger FC Oțelul a declarat, la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că dacă echipa nu va primi finanțare din partea patronatului, va pleca mai ales că a avut oferte de la echipe din Liga I; ”Este puțin probabil să mai rămân dacă nu vine finanțarea. Am refuzat oferte din Liga I pentru a rămâne lângă echipă, nu îmi pare rău, a fost alegerea mea. După cum decurg lucrurile  este foarte păcat, în oraș doar echipa asta este”.
  
În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, Cristi Munteanu a declarat că se lucrează ca Oțelul să revină la Galați: ”Este echipa lui Adamescu, dar se lucrează să vină Oțelul înapoi. Nu putem funcționa fără bani, atât timp cât echipa este patronată  de un on acel om poate să susțină societatea. Este momentul să vină lângă noi, nu suntem la greu, suntem la foarte greu, respirăm cu o nară, dacă nu vine să ne susțină riscăm să nu mai existăm”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger