Home » , » FOTBAL: Dorin Butunoiu: ”Cu mai multă implicare Metalosport poate face o surpriză în ediția următoare de campionat”

FOTBAL: Dorin Butunoiu: ”Cu mai multă implicare Metalosport poate face o surpriză în ediția următoare de campionat”Dorin Butunoiu, președintele clubului Metalosport, a declarat la Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, că echipa pe care o conduce are nevoie de sprijin pentru a continua și în sezonul viitor: ”Cu mai multă implicare Metalosport poate face o surpriză în ediția următoare de campionat. Dar, dacă nu se implică toți cei care trebuie, în 1-2 ani, nu o să mai avem unde să ne trimitem copii să se pregătească, să se educe, să fie sănătoși. S-ar putea să facem fotbal numai de plăcere, să alergăm pe Faleză, prin parcuri”.


În aceeași intervenție de la Divizia Locală, Dorin Butunoiu a declarat că în Galați este nevoie de mai multe echipe la care să evolueze copii Galațiului după ce termină junioratul: ”Mi se pare normal să avem mai multe echipe, să facem trecerea jucătorilor de la grupele de juniori care termină junioratul. Ce facem cu jucătorii, trebuie să avem echipe unde să joace copii noștri. Avem Liga a IV-a dar acolo este alt fotbal. La 15-16 ani să-i spui unui copil că trebuie să se lase de fotbal este cumplit”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger